oikoumenikos-patriarxis-bartholomaios.jpg

 Θέματα ανάρτησης: Οικουμενισμός, Ορθοδοξία, Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, Συμπροσευχές, Παναίρεση

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ:
κ.κ. Βαρθολομαίε, επιστρέψατε στην Ορθόδοξη Παράδοση!!!
Παναγιώτατε,    
   Σαν απλά και ταπεινά μέλη της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας σας γράφουμε με πολλή πίκρα και ιερή αγανάκτηση.
   Μη την εκλάβετε την επιστολή μας ούτε απαξιωτικά, αλλά ούτε και περιφρονητικά, διότι είναι βγαλμένη αυθόρμητα και μέσα από την ψυχή μας.
   Προβληματιστήκαμε εντονότατα για το που μας οδηγείτε τα τελευταία χρόνια και διαπιστώσαμε πως μας οδηγείτε σε ξένα μονοπάτια, δηλαδή σε καινούργιες-καινοφανείς θεωρίες, όσον αφορά την άπαξ παραδοθείσα πίστη της Ορθοδόξου Εκκλησίας.
   Παναγιώτατε, η Ορθόδοξη πίστη δεν είναι ιδιωτική υπόθεση κανενός Πατριάρχου και γενικώς κανενός επισκόπου για να προσθέτει ή να αφαιρεί το παραμικρό, γι’αυτό δώσατε και φοβερούς όρκους κατά την χειροτονία σας εις επίσκοπον. Εκεί λοιπόν, μεταξύ άλλων ορκιστήκατε και τα εξής :«Πιστεύω και τας περί Θεού και των Θείων Παραδόσεις τε και εξηγήσεις της μιάς Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας» και στη συνέχεια : «Νεστόριον και τους λοιπούς Αιρεσιάρχας και τούτων ομόφρονας αποβάλλομαι και τρανώς ανακηρύττω μεγίστη φωνή…Πάσι τοις Αιρετικοίς ανάθεμα. Όλοις τοις Αιρετικοίς ανάθεμα…»
  Αφού τα ορκιστήκατε όλα αυτά, τότε πως αποδέχεσθε την άρση των αναθεμάτων του προκατόχου σας Αθηναγόρα, κατά των αιρετικών;
   Τότε πως διαδίδετε ότι η Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία δεν είναι η μοναδική εκκλησία, αλλά μία από τις πολλές και ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν κατέχει όλη την αλήθεια αλλά μόνο ένα μέρος της;
   Δεν παραβαίνετε έτσι τους φοβερούς όρκους  που  δώσατε για τις εξηγήσεις περί της μιάς Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, δηλαδή της Ορθοδόξου Εκκλησίας; Άρα δεν είστε επίορκος όχι στα μάτια ημών, αλλά απέναντι στον ίδιο το Θεό;
   Εμείς, ως λαός του Θεού, σας επισημαίνουμε τον λάθος δρόμο που πήρατε. Αυτό εξάλλου στηρίζεται και στην Πανορθόδοξη απόφαση των 4 Πατριαρχών της Ανατολής (1848), σύμφωνα με την οποία: « Ούτε Πατριάρχες, ούτε σύνοδοι μπόρεσαν ποτέ να εισαγάγουν οτιδήποτε νεωτερίστικο, διότι υπερασπιστής και φύλακας της πίστεως μας είναι τελικά – τελικά το σώμα της Εκκλησίας, δηλαδή ο ίδιος ο λαός» !
    Επίσης Παναγιώτατε, αντιδρούμε και διαμαρτυρώμαστε με στεντόρεια τη φωνή απέναντι σας, διότι ακολουθείτε την παναίρεση του Οικουμενισμού όπως μας διδάσκει ο ομολογητής Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς.
    Τι είναι ο Οικουμενισμός; Διάδοση αιρετικών διδασκαλιών και κακοδοξιών. Και όχι μόνον. Ο Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς μας αφυπνίζει και μας ενημερώνει λέγοντας ότι είναι το κοινό όνομα για τους ψευτοχριστιανούς και τις ψευτοεκκλησίες της Δύσης. Και έρχεσθε εσείς ως κεφαλή της Ορθοδόξου Εκκλησίας και αναγνωρίζετε αυτές τις ψευτοεκκλησίες ως επίσημες εκκλησίες! « ΦΡΙΞΟΝ  ΗΛΙΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ »! Μα δεν καταλαβαίνετε ότι είστε σε ανοικτό πόλεμο με τους αγίους μας και κατ’επέκταση με τον ίδιο το Θεό;
    Τα ίδια μας διδάσκει και ο άγιος νηπτικός γέροντας Σωφρόνιος του Έσσεξ, πως ο Οικουμενισμός είναι μια πολλή επικίνδυνη αίρεση και πως τα δόγματα της πίστεως, η πνευματική ζωή και η άσκηση πάνε χέρι-χέρι και οφείλουμε να τα κρατάμε ανόθευτα και αναλλοίωτα.
   Επίσης, ο άλλος μεγάλος γέροντας Παϊσιος ο Αγιορείτης, μας πληροφορεί και μας αποκαλύπτει τα εξής : « Ο διάβολος έχει τρία πλοκάμια. Για τους φτωχούς τον Κουμμουνισμό, για τους πλουσίους την Μασονία και για τους πιστούς τον Οικουμενισμό ». Επίσης, αλλού μας επισημαίνει και τα εξής αποκαλυπτικά: «Οικουμενισμός, Κοινή Αγορά, ένα κράτος μεγάλο, μια Θρησκεία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους. Αυτά είναι σχέδια διαβολικά ».
   Δεν είναι ασέβεια όλοι αυτοί οι άνθρωποι του Θεού να μας διδάσκουν τα περί του Οικουμενισμού, ο οποίος λυμαίνεται την Εκκλησία του Χριστού όλα αυτά τα τελευταία χρόνια και εμείς ως λογικό ποίμνιο να «κοιμώμαστε με τα τσαρούχια » και να σιωπούμε;
   Ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος  αλλά και ο όσιος Θεόδωρος ο Στουδίτης μας υπενθυμίζουν και μας προτρέπουν, πως σε περιόδους αιρέσεων, χρέος να αγωνίζεται και να αντιδρά έχει όχι μόνο αυτός που υπερέχει σε βαθμό και θέση εκκλησιαστική, αλλά και ο έχων θέση μαθητού – όπως είμαστε εμείς το λογικό ποίμνιο του Χριστού – οφείλει να διακηρύττει και να διδάσκει την αλήθεια του Χριστού.
   Μάλιστα ο όσιος Θεόδωρος ο Στουδίτης, ο ατρόμητος ομολογητής της Ορθοδόξου πίστεως, δεν δικαιολογεί καμιά σιωπή σε καιρό που κινδυνεύει η αλήθεια της πίστεως, έστω και αν είναι κανείς ο πιο άσημος λαϊκός π.χ. γεωργός ή και φτωχαδάκι πρέπει να αντιδράσει και να ορθώσει το ανάστημα του, διαφορετικά και οι πέτρες θα το φωνάξουν. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο μεγάλος μας ήρωας της επανάστασης , ο στρατηγός Μακρυγιάννης έλεγε : « Όταν μου πειράζουν την πατρίδα ή την πίστη μου, τότε θα μιλήσω, θα ενεργήσω και ό,τι θέλουν ας μου κάνουν ».
   Έχοντας αυτές τις παραγγελίες των αγίων μας, σας το λέμε ξεκάθαρα πως «πειράζετε » την πίστη των πατέρων μας, πως θέλετε να μας «σερβίρετε» μια μεταλλαγμένη Ορθοδοξία!
    Παναγιώτατε, μπορεί να είμαστε αμαρτωλότεροι όλων, όμως έχουμε τη νοημοσύνη και την κρίση που μας έδωσε ο Θεός και ως λογικό ποίμνιο αντιλαμβανόμαστε τι παιχνίδι παίζεται γύρω μας. Δεν είμαστε τόσο αγράμματοι και ανεγκέφαλοι ώστε να σιωπούμε ενώ συντελείται με ταχύτατους ρυθμούς η προδοσία της Ορθοδόξου πίστεως.
   Αυτό που δηλώσατε στο Σουφλί, μας σόκαρε όλους. Είπατε πως ουδεμία προδοσία της Ορθοδοξίας έγινε και ούτε πρόκειται να γίνει στο μέλλον. Ουδέν ψεύδεστερον τούτου. Τόσοι και τόσοι καθηγητές, θεολόγοι και όχι μόνον που σας γράφουν κατά διαστήματα και σας εφιστούν την προσοχή πως παρεκκλίνετε από την Ορθόδοξη εκκλησιολογία, τους ιερούς κανόνες, τις αποφάσεις των Οικουμενικών Συνόδων και τη διδασκαλία των αγίων θεοφόρων πατέρων, αυτό δε συνιστά αυτομάτως προδοσία της Ορθοδοξίας;
   Εσείς δεν υιοθετείτε αντορθόδοξες και αντίχριστες θεωρίες, λέγοντας πως όλες οι Θρησκείες είναι οδοί σωτηρίας; Χρειάζεται να είναι κανείς διαδεκριμένος θεολόγος για να τα απορρίψει αυτά;
   Εμείς γνωρίζουμε από το Άγιο Ευαγγέλιο, ότι μόνη οδός σωτηρίας είναι ο Χριστός: «Εγώ ειμί η οδός, η αλήθεια και η Ζωή. Ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα ει μη δι εμού».
   Εσείς δεν είπατε για τους αγίους Πατέρες που μας κληροδότησαν το σχίσμα, πως ήταν ατυχή θύματα του αρχεκάκου όφεως, που ήδη τιμωρούνται από το Θεό; Γιατί τότε δεν τολμάτε να τους διαγράψετε από το εορτολόγιο της Εκκλησίας;
   Εσείς δεν είπατε πως πρέπει να φέρουμε στο προσκήνιο τις αρχές του Οικουμενισμού; Δηλαδή αντί να καταδικάσετε την παναίρεση του Οικουμενισμού εσείς την διαφημίζετε και μας την «σερβίρετε» ;
   Εσείς δεν χαρίσατε κοράνιο, αντί Αγίας Γραφής στον Διευθυντή της Coca-Cola
στην Ατλάντα;
   Εσείς δεν επισκεφτήκατε την Εβραϊκή Συναγωγή της Ν.Υόρκης; Όμως γνωρίζουμε πως η Ιουδαϊκή Συναγωγή μετά την έλευση του Κυρίου μας, αποτελεί συναγωγή του Σατανά, όπως αυτό αποκαλύφθηκε στον Άγιο Πολύκαρπο. Εντούτοις πήγατε!
   Αυτά όλα  είναι μόνο μερικά από τα τόσα που είπατε και κάνατε, τα οποία δεν έχουν καμμία σχέση με την Ορθόδοξη διδασκαλία των αγίων και θεοφόρων Πατέρων μας. Συνεπώς αποτελούν προδοσία της πίστεως εκ μέρους σας και οφείλετε να το ομολογήσετε ώστε να ειρηνεύσουμε άπαντες.
   Τελευταίο σχολιασμό αφήσαμε το σεισμό που προκαλέσατε στις καρδιές μας, κατά τη συνάντηση σας με τον παναιρετικό Πάπα στα Ιεροσόλυμα.
   Παναγιώτατε, καταλαβαίνετε τι κάνατε; Λεηλασία της Ορθοδοξίας! Αυτό θα καταγραφεί με τα μελανότερα γράμματα επί πατριαρχία σας! Δεν βρίσκουμε λόγια για να περιγράψουμε τον αφόρητο πόνο που προκαλέσατε στην καρδιά μας. Ο Κύριος μας διδάσκει, «οργίζεσθε και μη αμαρτάνετε» και εμείς τώρα είμαστε πολύ οργισμένοι μαζί σας. Βάλατε τον Πάπα όχι απλώς στον πανίερο ναό της Αναστάσεως, αλλά και μπροστά στον Πανάγιο Τάφο και όχι μόνον αυτό, αλλά και συμπροσευχηθήκατε. «ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ»! Αυτό ούτε ο προκάτοχος σας Αθηναγόρας δεν το αποτόλμησε.
   Παναγιώτατε, δεν σας αρκεί το θαύμα θαυμάτων που συντελείται κάθε Μ.Σάββατο στον Πανάγιο Τάφο; Σε ποιον βγαίνει το Άγιο Φως; Μήπως στους Παπικούς, μήπως στους Μονοφυσίτες, μήπως στους Μουσουλμάνους, μήπως στους Αρμενίους; Μόνον στον Ορθόδοξο Πατριάρχη! Ποτέ ανά τους αιώνες δεν κατάφερε ετερόδοξος και πολύ περισσότερο αλλόθρησκος να βγάλει το Άγιο Φως.
    Αυτό και μόνο δεν αποτελεί τρανταχτή απόδειξη ότι η αλήθεια είναι μαζί σας, μαζί μας, δηλαδή ταυτισμένη με την Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, δηλαδή με την Ορθοδοξία; Τι ψάχνετε λοιπόν να βρείτε;
   Για εμάς Παναγιώτατε, οδοδείκτες είναι το Ευαγγέλιο του Χριστού και οι Άγιοι Θεοφόροι Πατέρες.
   Ο άγιος Γρηγόριος Νύσσης – ο πατήρ πατέρων όπως λέγεται – μας προειδοποιεί : «Να πάψετε να είσαστε διδάσκαλοι των διδασκάλων…να πιστεύετε όπως μας παρέδωσαν οι Πατέρες μας. Δεν είμαστε των Πατέρων σοφότεροι. Δεν είμαστε των Διδασκάλων ακριβέστεροι».
   Εν κατακλείδι σας απευθύνουμε θερμή παράκληση, να εισακούσετε αληθινά αυτήν την ταπεινή φωνή μας, ως τέκνα προς τον πατέρα και σας παρακαλούμε να επιστρέψετε στην Ορθόδοξη Παράδοση μας, ώστε να ειρηνεύσουμε όλοι. Προσευχόμαστε να μην δημιουργηθούν νέα σχίσματα εξαιτίας της γραμμής που ακολουθείτε και σας διαβεβαιώνουμε πως θα μείνουμε αμετακίνητοι στην πίστη των πατέρων μας.

   Μετά του προσήκοντος σεβασμού,
Ορθόδοξοι πολίτες Ημαθίας – Πιερίας – Κοζάνης

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΗΜΑΘΙΑΣ
ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ  ΔΑΝΑΗ                                       ΒΕΡΟΙΑ
ΑΝΘΙΤΣΗ  ΑΝΝΑ                                                ΒΕΡΟΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ                             ΒΕΡΟΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ                          ΒΕΡΟΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ  ΚΑΛΛΙΡΟΗ                              ΒΕΡΟΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ  ΝΙΚΗ                                         ΒΕΡΟΙΑ
ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ  ΠΟΠΗ                                           ΒΕΡΟΙΑ
ΒΑΓΟΠΟΥΛΟΥ  ΠΟΥΛΧΕΡΙΑ                          ΒΕΡΟΙΑ
ΒΑΚΑΛΦΙΩΤΗ  ΦΩΤΕΙΝΗ                                 ΒΕΡΟΙΑ
ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                                    ΒΕΡΟΙΑ
ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ  ΙΑΣΩΝ                                          ΒΕΡΟΙΑ
ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                          ΒΕΡΟΙΑ
ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΥ  ΟΛΓΑ                                      ΒΕΡΟΙΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ  ΑΓΓΕΛΙΚΗ                               ΒΕΡΟΙΑ
ΒΛΑΣΙΑΔΗΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ                                     ΒΕΡΟΙΑ
ΒΛΑΣΙΑΔΟΥ  ΜΑΡΙΑ                                          ΒΕΡΟΙΑ
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ  ΑΛΕΞΙΟΣ                             ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ  ΕΛΕΝΗ                                ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΓΑΖΓΑΖΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                       ΒΕΡΟΙΑ
ΓΑΖΓΑΖΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                ΒΕΡΟΙΑ
ΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΦΩΤΙΟΣ                                    ΒΕΡΟΙΑ
ΓΙΑΝΑΚΟΒΙΤΟΥ  ΕΙΡΗΝΗ                                  ΒΕΡΟΙΑ
ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ                 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ  ΑΝΤΩΝΙΑ                   ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΓΚΑΖΓΚΑΖΗ  ΒΙΚΤΩΡΙΑ                                     ΒΕΡΟΙΑ
ΓΚΑΖΓΚΑΖΗ  ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ                                  ΒΕΡΟΙΑ
ΓΚΑΖΓΚΑΖΗ  ΜΑΡΙΑ                                           ΒΕΡΟΙΑ
ΓΚΑΖΓΚΑΖΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                ΒΕΡΟΙΑ
ΓΚΑΖΚΑΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                   ΒΕΡΟΙΑ
ΓΚΑΪΝΤΑΤΖΗ  ΛΟΥΚΙΑ                                      ΒΕΡΟΙΑ
ΓΚΑΪΝΤΑΤΖΗ  ΘΕΟΔΩΡΑ                                   ΒΕΡΟΙΑ
ΓΚΑΛΑΪΤΣΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                   ΒΕΡΟΙΑ
ΓΚΑΛΑΪΤΣΗ  ΔΗΜΗΤΡΑ                                     ΒΕΡΟΙΑ
ΓΚΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΡΓΥΡΙΟΣ                              ΒΕΡΟΙΑ
ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ                          ΒΕΡΟΙΑ
ΔΗΓΚΑΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ                                              ΝΑΟΥΣΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ                                 ΒΕΡΟΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ  ΜΑΡΙΟΣ                                    ΒΕΡΟΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ                           ΒΕΡΟΙΑ
ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ  ΚΩΝ/ΝΑ                                           ΒΕΡΟΙΑ
ΙΝΤΖΕΒΙΔΟΥ  ΕΛΙΣΑΒΕΤ                                     ΒΕΡΟΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ  ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ                             ΒΕΡΟΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ  ΠΑΥΛΟΣ                                         ΒΕΡΟΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ  ΕΙΡΗΝΗ                                           ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                                 ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΛΠΑΚΙΔΟΥ  ΣΟΦΙΑ                                         ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΚΑΡΗ  ΕΛΕΝΗ                                                  ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ  ΙΑΚΩΒΟΣ                          ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                       ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ  ΑΡΑΒΕΛΛΑ                      ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ  ΕΛΙΣΑΒΕΤ                        ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ                          ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΡΑΒΕΛΛΑ                             ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  ΗΛΙΑΣ                                     ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ                         ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ                            ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  ΠΑΡΘΕΝΑ                              ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ  ΧΡΥΣΟΥΛΑ                                ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΓΑΣΛΗ  ΔΙΑΜΑΝΤΩ                                    ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ  ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ                              ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΠΟΥΛΗΤΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                          ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΠΟΥΛΙΤΙΔΟΥ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ                       ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΣΑΡΛΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ                                   ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΣΑΡΛΗ  ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ                                  ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΣΑΡΛΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                              ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΣΑΡΛΗΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ                            ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΟΤΣΕΡΗ  ΣΩΤΗΡΙΑ                                         ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΠΟΤΣΕΡΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΣΙΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ  ΘΕΟΠΙΣΤΗ              ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΚΑΤΑΠΟΔΗ  ΕΛΕΝΗ                                              ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΤΑΠΟΔΗ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ                                   ΒΕΡΟΙΑ
ΚΕΡΑΣΙΛΕΙΔΟΥ  ΘΕΟΔΩΡΑ                                  ΒΕΡΟΙΑ
ΚΛΑΔΑΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ                           ΒΕΡΟΙΑ
ΚΛΑΔΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                               ΒΕΡΟΙΑ
ΚΛΑΔΑ  ΓΕΩΡΓΙΑ                                                    ΒΕΡΟΙΑ
ΚΟΤΣΙΦΑ  ΕΥΔΟΞΙΑ                                               ΒΕΡΟΙΑ
ΚΟΤΣΙΦΑ  ΜΑΡΙΑ                                                    ΒΕΡΟΙΑ
ΚΟΤΣΙΦΑΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ                                          ΒΕΡΟΙΑ
ΚΟΥΠΑΝΤΖΗ  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ                         ΒΕΡΟΙΑ
ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ                         ΒΕΡΟΙΑ
ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ                              ΒΕΡΟΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                        ΒΕΡΟΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ  ΘΕΟΛΟΓΙΑ                           ΒΕΡΟΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ  ΦΩΤΕΙΝΗ                              ΒΕΡΟΙΑ
ΛΑΦΤΣΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                                         ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΛΙΑΣΩ  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ                                               ΒΕΡΟΙΑ
ΛΟΥΚΙΔΟΥ  ΒΗΘΛΕΕΜ                                           ΒΕΡΟΙΑ
ΜΑΝΩΛΗ  ΜΑΡΙΑ                                                     ΒΕΡΟΙΑ
ΜΙΧΑΛΑΚΗ  ΞΑΝΘΙΠΠΗ                                         ΒΕΡΟΙΑ
ΜΠΑΖΙΝΑ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ                                           ΒΕΡΟΙΑ
ΜΠΑΝΤΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ                                       ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΜΠΑΤΣΙΑΚΑ  ΒΑΪΑ                                                   ΒΕΡΟΙΑ
ΜΠΟΥΡΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                              ΒΕΡΟΙΑ
ΜΠΟΛΟΚΜΠΑΝΣΗΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ                          ΒΕΡΟΙΑ
ΝΕΔΕΛΤΣΟΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ                                        ΒΕΡΟΙΑ
ΝΕΔΕΛΤΣΟΥ  ΣΤΥΛΙΑΝΗ                                         ΒΕΡΟΙΑ
ΝΕΔΕΛΤΣΟΥ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ                                      ΒΕΡΟΙΑ                  
ΝΕΔΕΛΤΣΟΥ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ                                       ΒΕΡΟΙΑ
ΝΤΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ                          ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ  ΕΛΠΙΔΑ                                                ΒΕΡΟΙΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ                                      ΒΕΡΟΙΑ
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΡΓΥΡΙΟΣ                           ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ  ΙΩΣΗΦ                                                 ΒΕΡΟΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                            ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ                               ΒΕΡΟΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ                               ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΜΑΡΙΑ                                       ΒΕΡΟΙΑ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ  ΝΙΚΗ                                                   ΒΕΡΟΙΑ
ΠΙΤΣΙΑΒΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                          ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΠΙΤΣΙΑΒΑΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ                                           ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΠΛΙΑΧΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                   ΒΕΡΟΙΑ
ΠΛΙΑΧΑ  ΑΡΤΕΜΙΣ                                                       ΒΕΡΟΙΑ
ΠΡΑΠΑ  ΙΩΑΝΝΑ                                                          ΝΑΟΥΣΑ
ΠΡΑΠΑΒΕΣΗ  ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ                                          ΒΕΡΟΙΑ
ΣΑΡΚΑΤΖΗ  ΜΑΡΙΑ                                                      ΒΕΡΟΙΑ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΕΙΡΗΝΗ                                          ΒΕΡΟΙΑ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΣΟΦΙΑ                                            ΒΕΡΟΙΑ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΕΥΡΩΠΗ                                        ΒΕΡΟΙΑ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΕΛΕΝΗ                                           ΒΕΡΟΙΑ
ΣΙΜΑΝΙΔΟΥ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ                                           ΒΕΡΟΙΑ
ΣΙΦΑΛΕΡΑΣ  ΑΙΜΙΛΙΟΣ                                               ΒΕΡΟΙΑ
ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ  ΟΡΣΑΛΙΑ                                       ΒΕΡΟΙΑ
ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ                                   ΒΕΡΟΙΑ
ΣΟΦΟΛΟΧΗΣ  ΣΤΕΡΓΙΟΣ                                            ΒΕΡΟΙΑ
ΤΑΡΑΣΙΔΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ                                               ΒΕΡΟΙΑ
ΤΑΜΠΑΚΗ  ΕΛΕΝΗ                                                      ΒΕΡΟΙΑ
ΤΖΙΜΠΟΥΛΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                                           ΒΕΡΟΙΑ
ΤΟΚΜΑΚΙΔΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ                                      ΒΕΡΟΙΑ
ΤΣΑΠΑΚΙΔΗΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ                                     ΝΑΟΥΣΑ
ΤΣΙΡΙΔΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΑ                                                  ΒΕΡΟΙΑ
ΤΣΙΛΗ  ΑΝΘΟΥΛΑ                                                       ΒΕΡΟΙΑ
ΤΣΙΑΡΤΣΗ  ΕΛΙΣΑΒΕΤ                                                 ΒΕΡΟΙΑ
ΤΣΙΟΤΑΣ  ΣΩΤΗΡΙΟΣ                                                   ΒΕΡΟΙΑ
ΤΣΟΥΚΑ  ΧΡΥΣΗ                                                          ΒΕΡΟΙΑ
ΤΣΟΛΑΡΙΔΟΥ  ΔΕΣΠΟΙΝΑ                                          ΒΕΡΟΙΑ
ΥΓΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΕΥΤΥΧΙΑ                                          ΒΕΡΟΙΑ
ΦΩΤΙΑΔΟΥ  ΕΥΘΥΜΙΑ                                                ΒΕΡΟΙΑ
ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                    ΝΑΟΥΣΑ
ΧΑΤΖΗΜΑΝΗ  ΜΑΡΙΑ                                          ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΧΟΝΔΡΑΝΤΩΝΗ  ΚΩΝ/ΝΑ                                        ΒΕΡΟΙΑ
ΧΟΡΟΖΟΓΛΟΥ  ΚΩΝ/ΝΟΣ                                         ΒΕΡΟΙΑ
ΧΟΡΟΖΟΠΟΥΛΟΥ  ΜΑΡΙΑ                                 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΧΡΙΣΤΟΛΟΓΛΟΥ  ΚΩΝ/ΝΟΣ                                    ΒΕΡΟΙΑ
ΧΩΛΙΔΗΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ                                           ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
       
ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΑ
ΑΛΕΞΙΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ  ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ  ΜΑΡΙΑ
ΓΑΖΕΑΣ  ΙΟΡΔΑΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ  ΕΥΤΥΧΙΑ
ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ  ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΔΙΣΚΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ  ΠΕΤΡΟΣ
ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ  ΣΩΤΗΡΙΑ
ΙΩΑΝΝΟΥ  ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΛΑΪΤΖΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΑΒΒΑΣ
ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΥ  ΝΕΚΤΑΡΙΑ
ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΚΚΙΝΙΔΟΥ  ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΚΟΚΚΙΝΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΚΟΛΛΙΑΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΛΛΙΑ  ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
ΚΟΛΤΣΑΚΛΗ  ΦΕΒΡΩΝΙΑ
ΚΟΥΣΗΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ  ΖΗΣΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΛΙΓΚΑΝΑΡΗ  ΕΥΘΥΜΙΑ
ΛΟΥΣΙΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΟΥΣΙΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΑΛΑΧΤΣΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΓΚΑΛΙΔΟΥ  ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΡΙΖΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ
ΡΙΖΟΥ  ΑΘΗΝΑ
ΤΖΑΜΠΑΖΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

http://katanixis.blogspot.gr/2014/12/blog-post_24.html