Ώστε αποτελεί “τιμή”, κατά τη γνώμη του γνωστού και μη εξαιρετέου κ.Μπουτάρη, η προκλητική “παρέλαση”, στην πόλη των αγίων Δημητρίου και Γρηγορίου του Παλαμά, κάποιων δυστυχισμένων συνανθρώπων μας που ανερυθρίαστα και με περισσό θράσος προβάλλουν στην κοινή θέα την ξετσιπωσιά, την αναισχυντία, την αδιαντροπιά, τον αυτοεξευτελισμό τους! Είναι κι αυτό σημείο των δύστηνων καιρών μας! Ο σύγχρονος άνθρωπος δεν αρκείται στο γεγονός ότι “παρασυνεβλήθη τοις κτήνεσι τοις ανοήτοις και ωμοιώθη αυτοίς” αλλά επαίρεται και καυχάται κι όλας γι αυτό του το κατάντημα!

Και “διαφημίζει” επιπλέον αυτήν του την επιλογή, και χρησιμοποιώντας παντοίου είδους σοφιστείες επιχειρεί, συνάμα, να πείσει τόσο τον εαυτό του όσο και την κοινωνία στην οποία ζει και κινείται ότι η ανομολόγητη σεξουαλική διαστροφή αποτελεί μία απλή “παρέκκλιση”, μία “παραλλαγή” απ το “θεωρούμενο” σαν φυσιολογικό, ένα διαφορετικό “σεξουαλικό προσανατολισμό”.Ότι η βάναυση υποβάθμιση της θεοειδούς προσωπικότητάς μας στο κτηνώδες αποτελεί μία εναλλακτική μορφή ανθρώπινης συμπεριφοράς. ‘Οτι η αποκτήνωση, ο υποβιβασμός και η σε τελική ανάλυση διάλυση του ανθρωπίνου προσώπου που συνεπάγεται η υποδούλωση στο πάθος του σοδομισμού συνιστά πράξη απελευθέρωσης απ το ζυγό των “προκαταλήψεων” και τη συσσωρευμένη “σκουριά” του παρελθόντος. Άλλωστε, στη γέμουσα συγχύσεως και διαστρεβλώσεως της αληθινής εννοίας των λέξεων εποχή μας, κάτι τέτοιο κάθε άλλο παρά θα πρέπει να μας ξενίζει και να μας γεμίζει με απορία! Το μαύρο παρουσιάζεται άσπρο και τούμπαλιν, τη εμπνεύσει κατ αρχήν του “απ αρχής ανθρωποκτόνου” διαβόλου και τη “ευγενεί” συμπράξει των θεραπόντων του νεοταξίτικης προελεύσεως politically correct (των διαφόρων think tank, μέσων μαζικής εξαχρειώσεως των εγχώριων και αλλοδαπών “νταβάδων”,αμαρτωλών ΜΚΟ, μηδενιστών πολιτικών, “στοχαστών” και δήθεν πνευματικών ανθρώπων “ων ο θεός η κοιλία”). Ω τλήμον Θεσσαλονίκη! Ο πρώτος πολίτης σου, αντί με τις δηλώσεις και τις εν γένει εκδηλώσεις του να περιφρουρεί τις ηθικές και πνευματικές αξίες που εξευγενίζουν το ανθρώπινο πρόσωπο και που “ποιούν ήθος”, εκείνος αποδίδει τιμή στη διαφήμιση της απύθμενης διαστροφής! Απομένει η λεγόμενη “πνευματική ηγεσία” της πόλης, με επικεφαλής τον επιχώριο επίσκοπο, να ανακαλέσει στην τάξη τον ασχημονούντα δήμαρχο και να μην αντιπαρέλθει το συγκεκριμένο, σοβαρό, ατόπημά του. Αρκετά μέχρι τώρα έχει προκαλέσει ο συγκεκριμένος τοπάρχης! Αλλά και οι πολίτες που σέβονται τον εαυτό τους και που αγαπούν την πρόοδο της πόλης τους θα πρέπει, το δίχως άλλο, να αντιδράσουν με σθένος στην ελεεινή πρόκληση.

Λ.Ν.
http://thriskeftika.blogspot.gr/2013/05/blog-post_17.html
Σχόλιο δικό μας:

Συμφωνοῦμε καί δηλώνουμε:

Ὄχι στήν προβολή τῆς διαστροφῆς
Ὄχι στήν προπαγάνδα τῆς ὁμοφυλοφιλίας
Ὄχι στήν διαφήμιση τῆς ἀνηθικότητας-τῆς διαστροφῆς-τῆς ὁμοφυλοφιλίας
Κρατῆστε τήν πόλι καθαρή-κρατῆστε τήν Ἑλλάδα καθαρή-κρατῆστε τόν κόσμο καθαρό ἀπό τήν ὁμοφυλοφιλική προπαγάνδα.
Ὄχι στίς παρελάσεις τῶν ὁμοφυλοφίλων.
Ὄχι στήν καταπάτηση τῶν δικαιωμάτων τῆς πλειοψηφίας.
Ἡ ὁμοφυλοφιλία δέν εἶναι διαφορετικότητα-Εἶναι ἐπαίσχυντη διαστροφή.
Ὄχι στήν παρέλαση-διαφήμιση τῆς ὁμοφυλοφιλικῆς διαστροφῆς.
Ἀντίσταση στίς ὁμοφυλοφιλικές παρελάσεις εἶναι ἀντίσταση στήν ἀνελευθερία καί τόν πνευματικό ὁλοκληρωτισμό τῆς Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ὄχι στίς παρελάσεις τῶν νεοταξιτῶν- ὁμοφυλοφίλων


Τό νά πέφτεις ἀπό τήν ταράτσα δέν εἶναι ἐλευθερία-Εἶναι αὐτοκτονία.
Τό ἴδιο καί ἡ ὁμοφυλοφιλία: εἶναι πνευματική αὐτοκτονία.


Ἡ Θεσσαλονίκη φωνάζει:  

ΕΞΩ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ !!! 

 ΟΧΙ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ    ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ
 “ΑΡΣΕΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥ ΕΠΟΙΗΣΕΝ  ΑΥΤΟΥΣ” Γένεση, 1/α: 26,27
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΑΔΕΛΦΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ
 ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΞΕΠΕΣΜΟ
 ΑΛΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ
 ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΞΕΠΕΣΜΟΣ
 ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ
 Η ΦΙΛΗΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΣΚΛΑΒΙΑ
ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΗΔΟΝΩΝ