Δείτε το άρθρο του Off-Guardian εδώ: https://tinyl.io/3Qn3 [1]
 
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δημοσίευσε ένα μνημόνιο που ενδεχομένως υπονομεύει εντελώς όλους τους αριθμούς «κρουσμάτων» της «πανδημίας» από όλο τον κόσμο.
 
Στις 13 Ιανουαρίου, δημοσίευσαν αυτό το σημείωμα , δηλώνοντας ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ένα μόνο θετικό τεστ PCR για τη διάγνωση της λοίμωξης Sars-Cov-2.
 
Εδώ παρατίθεται αυτούσια η δήλωση:
 
«Όταν το αποτελέσμα του τεστ δεν αντιστοιχούν στην κλινική εικόνα, ένα νέο δείγμα πρέπει να ληφθεί και να επανεξεταστεί χρησιμοποιώντας την ίδια ή διαφορετική τεχνολογία NAT.»
 
Μετάφραση: Εάν λάβετε θετικό τεστ για κάποιον χωρίς συμπτώματα, κάνετε του το τεστ ξανά. Ή μάλλον: οποιαδήποτε θετικό αποτέλεσμα του τεστ PCR είναι πιθανώς ψευδώς θετικό.
 
Συνεχίζει η δήλωση αναφέρει:

 
«Οι περισσότερες αναλύσεις PCR ( assays) υποδεικνύονται ως βοήθημα για τη διάγνωση, επομένως, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να εξετάζουν οποιοδήποτε αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το χρονοδιάγραμμα της δειγματοληψίας, τον τύπο δείγματος, τις λεπτομέρειες της ανάλυσης, τις κλινικές παρατηρήσεις, το ιστορικό του ασθενούς, την επιβεβαιωμένη κατάσταση οποιωνδήποτε επαφών και τις επιδημιολογικές πληροφορίες.»
 
Σημειώστε ότι δηλώνει «ένα βοήθημα για τη διάγνωση» και όχι «ένα διαγνωστικό τεστ».
 
Με προσεκτική γραφειοκρατική γλώσσα, ουσιαστικά παραδέχονται ότι τα τεστ PCR δεν προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν διαγνωστικά, και δεν μπορούν να γίνουν δεκτά για να το κάνουν με ακρίβεια. Όπως ο Δρ. Kary Mullis, ο εφευρέτης του τεστ PCR, είχε δηλώσει ο ίδιος πολλές φορές .
 
Πρέπει να καταλαβουμε ότι : Το τεστ PCR είναι ουσιαστικά το ΣΥΝΟΛΟ της βάσης του αφηγήματος της Covid. Χωρίς αυτό δεν έχουμε τίποτα άλλο από υγιείς ανθρώπους και τις συνήθεις χειμερινές ασθένειες. Κάθε «κρούσμα» για το οποίο διαβάζουμε στα συστημικά μέσα ενημέρωσης είναι ΜΟΝΟΝ μια ΑΟΠΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ βάσει του τεστ PCR.
 
Εμείς και άλλοι λέμε από, τουλάχιστον, τον Ιούνιο ότι το τεστ PCR είναι επιστημονικά ΑΒΑΣΙΜΟ. Και τώρα, με επίσημες δηλώσεις του, ο ΠΟΥ το παραδέχεται επίσης.
 
Και αν το τεστ PCR δεν έχει νόημα. Το ίδιο ισχύει και για την «πανδημία». Ένα ΨΕΜΑ ενσωματωμένο στη σκόπιμη κατάχρηση ενός εργαλείου που δεν είναι κατάλληλο για αυτόν τον σκοπό.
 
 
=============
 
Δικτυογραφία:
 
1.– WHO (finally) admits PCR test is potentially flawed – OffGuardian