Οι ισλαμοφασίστες σκοτώνουν χριστιανούς στη Γερμανία ! – Θρησκευτικό έγκλημα η δολοφονία του Φίλιππου Τσάνη στο Μίντεν – «Τον σκότωσαν γιατί φορούσε σταυρό»!
Ένας Σύρος μετανάστης είναι βασικός ύποπτος για την κτηνώδη δολοφονία – Συγγενής του Φίλιππου αποκάλυψε ότι γίνονται επιθέσεις σε άτομα που φορούν σταυρό!
Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης
Έγκλημα θρησκευτικού μίσους από μουσουλμάνο μετανάστη φαίνεται ότι είναι η φρικιαστική δολοφονία του 20χρονου Έλληνα, Φίλιππου Τσάνη στην «ισλαμοκρατούμενη» Γερμανία! Ο Φίλιππος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από συμμορία ατόμων το περασμένο Σάββατο, την ώρα που έφευγε από την τελετή αποφοίτησης της αδερφής του στο Μίντεν της Γερμανίας.
Οι Γερμανικές Αρχές έχουν συλλάβει έναν 18χρονο Σύρο μετανάστη που θεωρείται ο βασικός ύποπτος και είναι γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και όχι μόνο. Η απαρηγόρητη μητέρα του Φίλιππου που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που την βρήκε, μίλησε στον Alpha: «οι γιατροί προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να σωθεί το παιδί. Προσευχόντουσαν όλοι για να γίνει καλά, αλλά τελικά ο Θεός θέλησε να τον πάρει», είπε συντετριμμένη.

Συγγενής του δολοφονημένου 20χρονου έκανε τη συνταρακτική αποκάλυψη ότι οι επιθέσεις από συμμορίες ισλαμιστών είναι συχνό φαινόμενο στην περιοχή και ότι οι μετανάστες στοχοποιούν αποκλειστικά τους χριστιανούς για να τους σκοτώσουν! Ο Φίλιππος φαίνεται σε σχετικές φωτογραφίες ότι φορούσε σταυρό σε εμφανή θέση, κάτι που ήταν αρκετό για τη συμμορία των ισλαμοφασιστών για να τον λιντσάρει και να τον δολοφονήσει!
«Τον χτύπησαν στο κεφάλι, έπεσε κάτω το παιδί λιπόθυμο και εκεί συνέχισαν να το χτυπάνε στο κεφάλι. Πήγε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διαπιστώθηκε πως ήταν κλινικά νεκρός» ανέφερε ο συγγενής του 20χρονου ο οποίος μίλησε ξεκάθαρα για επιθέσεις με θρησκευτικά κίνητρα: «Το πιο άρρωστο είναι ότι αυτά τα ανεβάζουν σε βίντεο και καμαρώνουν για αυτά που κάνουν. Όλα αυτά τα παιδιά φορούσαν σταυρό και ήταν Χριστιανοί. Πριν τον Φίλιππο έγιναν ξανά τέτοιες επιθέσεις, τρομοκρατικές τις λέμε εδώ στη Γερμανία. Πριν τον Φίλιππο είχαν σκοτώσει έναν 26χρονο, επίσης όπως και έναν αστυνομικό» ανέφερε.
Αυτά είναι τα εγκληματικά αποτελέσματα της ισλαμοποίησης της Ευρώπης που προωθούν οι Βρυξέλλες, εισάγοντας ορδές που πρεσβεύουν μια θρησκεία καθαρού μίσους. Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης (και άλλοι ευρωπαίοι ηγέτες) πουλάει διεθνιστικά παραμύθια για «κυψέλες ενσωμάτωσης», οι φανατικοί ισλαμιστές έχουν ξεκινήσει «ιερές» δολοφονίες στις γειτονιές της Ευρώπης!
Ο χριστιανισμός στην Ευρώπη γίνεται το κόκκινο πανί για τους τρομο-μετανάστες του Ισλάμ, την ίδια στιγμή που πολλοί ευρωπαίοι ηγέτες κλείνουν το μάτι στην «τζιχάντ», αφού κι ίδιοι επιχειρούν να εξαλείψουν τη χριστιανική ταυτότητα της Ευρώπης. Η γενοκτονία χριστιανών στην Αφρική και την Ασία για την οποία σιωπούν σκανδαλωδώς όλα τα παρατηρητήρια ανθρώπινων δικαιωμάτων, μεταφέρεται τώρα στην Ευρώπη μέσω της μαζικής λαθρομετανάστευσης.
Κι έτσι ένα ελληνόπουλο που ομολογούσε τη χριστιανική πίστη του, δολοφονήθηκε από κτήνη που μετέφεραν στην Ευρώπη τον σκοταδισμό των κρατών τους. Είχαμε και πρόσφατα το περιστατικό που σόκαρε τη Γερμανία με τον ισλαμιστή που δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν αστυνομικό στο Μάνχαιμ, την ώρα που ο αστυνομικός προσπαθούσε να ακινητοποιήσει έναν διαδηλωτή αντι – ισλαμικής ιδεολογίας.
Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα η κυβέρνηση συνεχίζει να χρησιμοποιεί τη χώρα ως «χώρο» αποθήκευσης ισλαμικού μίσους για τον χριστιανισμό. Εάν γίνονται τέτοια θρησκευτικά εγκλήματα στη Γερμανία που έχει τους μηχανισμούς να δέχεται τους λιγότερο επίφοβους λαθρομετανάστες, φανταστείτε τι έχει να γίνει στην Ελλάδα αν ξεφύγει η κατάσταση. Έτσι όπως οδηγείται η κατάσταση, το να φοράς σταυρό ή να ομολογείς Χριστό στην – πάλαι ποτέ – χριστιανική Ευρώπη, σε μερικά χρόνια θα ισοδυναμεί με στοχοποίηση και καταδίκη. Και το χειρότερο είναι ότι αυτός ο διωγμός γίνεται με τις πλάτες των Βρυξελλών.
sportime.gr27 Ιούν 2024
https://aktines.blogspot.com/2024/06/blog-post_217.html