Όρθρος και Θεία Λειτουργία 7:30 έως 10:00
ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
Παρακαλώ πολύ.
Ο Ι. Ναός ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Έτσι λοιπόν…
στον Ι. Ναό θα εισέρχεστε με μάσκα
 
και εφαρμόζοντας τις σχετικές εντολές
 
καθώς και με έγγραφο ιατρού
 
ότι είστε Αρνητικοί στον κορωνοϊό.
 
Τέτοιο μίσος για την Εκκλησία, ούτε ο χειρότερος τεκές να ήτανε. Τέτοια εμπάθεια για τους πιστούς. Τέτοια πνευματική τύφλωση. Τέτοια σπουδή να ικανοποιήσουν και με το παραπάνω τις απαιτήσεις του Καίσαρα. Στις δημόσιες υπηρεσίες, τις τράπεζες και άλλους χώρους που εισέρχονται πολύ περισσότεροι άνθρωποι, κάνουν καθημερινές απολυμάνσεις και ζητούν πιστοποιητικά ιατρού; Εκτός από την προφανή σκοπιμότητα να εξεφτελίσουν τους Ιερούς Ναούς, μήπως χρησιμοποιούνται οι Ναοί και το (μονίμως κοιμισμένο) χριστεπώνυμο πλήρωμα δοκιμαστικά για τα νέα μέτρα που θέλουν να επιβάλουν γενικότερα στην κοινωνία;
 
Μα το πιστοποιητικό ιατρού που ζητάνε με αρνητική διάγνωση στον κορωνοϊό, ως προϋπόθεση εκκλησιασμού, είναι προθάλαμος του υποχρεωτικού εμβολίου, ως προϋπόθεση για την λήψη υπηρεσιών από την Πολιτεία, και ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
 
Είναι δυνατόν ρασοφόροι να πρωτοστατούν στην πρόβα τζενεράλε του ερχομού του Αντιχρίστου;
 
Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για τον Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Λάρισα. Με λίγη αναζήτηση πέσαμε στο παρακάτω «ενδιαφέρον» βίντεο.
 

-https://www.youtube.com/watch?v=PA4RKjdt-Jw&feature=emb_logo

«High Tech Εκκλησία», «λιβανισμένη» από τα μισθαρνά όργανα του αφορισμένου Μητσοτάκη, πλήρως προσαρμοσμένη στις «σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας»…

..και τώρα απαλλαγμένη και από τα ανθρώπινα κορωνο-μιάσματα !!

Τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας;;

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης οφείλει να εξηγήσει για ποιον λόγο επιτρέπει να χρησιμοποιείται ένας Ναός του Θεού ως «εργαστήριο» και προπομπός των μασονικών σχεδιασμών της Νέας τάξης.

***

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

https://tasthyras.wordpress.com/2020/12/22/ποιός-τους-τα-ψιθυρίζει-αυτά-το-άγιο