ΤΑ ΣΤΥΓΕΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΑΚΡΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ

 
(Η βία είναι κυρίαρχη πραγματικότητα στο ανίερο και βλάσφημο κοράνι)
 
Του   Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
 
Η ανθρωπότητα με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το δράμα στη Γαλλία από τα απάνθρωπα εγκλήματα των τζιχαντιστών.  Με βάση τη Γαλλική Le Monde  οι νεκροί από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις 13 Νοεμβρίου το βράδυ στο Παρίσι και στο State de France είναι τουλάχιστον 129 και οι τραυματίες ανήλθαν στους 352. 
Στη Γαλλική εφημερίδα Le Figaro αφήνονται υπόνοιες για επίιθεση στο θανατηφόρο εκτροχιασμό του τραίνου βόρεια του Στρασβούργου.  Μάλιστα στο Bataclan  σύμφωνα με τη Le Figaro ακούστηκαν εντολές που προέτρεπαν να σκοτώσουν όσους περισσότερους ανθρώπους.  («Σκοτώστε τους εχθρούς σας παντού όπου τους βρίσκετε…κολυμπείστε μέσα στο αίμα τους» – κορανική προτροπή).
Οι ισλαμικές φρικαλεότητες των τζιχαντιστών  από αντλούν το τόσο μένος;  Ποιος αμφιβάλλει ότι η βία των τζιχαντιστών  έλκει την καταγωγή της από τις βίαιες υποδείξεις του ανίερου κορανίου. Το κοράνι είναι γεμάτο  από βιαιότητες.  Μεγάλη η ‘’βοήθεια’’ του ανίερου κορανίου σ’ αυτή την ακράτητη βία των πραγματικών ισλαμιστών.
Άρθρο στη Γαλλική Le Monde  αναφέρει ότι «Ειδικοί σε θέματα τρομοκρατίας αναμένουν μια νέα επίθεση στη Γαλλία».  Η Γαλλία ζει στιγμές τρόμου. Η κορανική αναφορά «θα σκορπίσουμε τον τρόμο…» στην απόλυτη πραγμάτωσή της. 
Φυσικά καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες από το πλήθος των απάνθρωπων εγληματικών ενεργειών των τζιχαντιστών σε βάρος Χριστιανών και όχι μόνο.  Ας μην απατώνται και ας μην απατούν όσοι θεωρούν ότι τούτο είναι έργο ακραίων ισλαμιστών.  Είναι έργο πραγματικών ισλαμιστών. 

Αμφιβάλλουν οι Αρχιερείς μας που προβαίνουν σε απαράδεκτες εκφράσεις ‘’ευφημίας’’ για το ανίερο κοράνι, ότι τούτο γέμει βιαιοτήτων;  Τα θλιβερά τούτα γεγονότα στο πολυπολιτισμικό μάλιστα Παρίσι με τα πάμπολλα τζαμιά,  ας γίνουν αφορμή να τερματίσουν την απαράδεκτη ‘’ευφημιολογία’’ τους για την πηγή τουτη της απάνθρωπης βίας.

http://aktines.blogspot.gr/2015/11/blog-post_32.html#more