Ένα συγκλονιστικό θαύμα του γέροντος Σεραφείμ Δημοπούλου του μεγάλου ασκητού  και δια Χριστού Σαλού μέσα στο σύγχρονο κόσμο της Λάρισας. 
Ένα παλικάρι δούλευε στα καράβια τα εμπορικά το 2008 και έκανε έξι με επτά μήνες να να έλθει στη Λάρισα. 
Πνευματικό είχε τον μακαριστό γέροντα Σέραφείμ.
Όμως δεν έμαθε για την ΟΣΙΑΚΉ κοίμηση του και μετά από το θάνατο του γέροντος, γύρισε στο σπίτι στη μητέρα του, αλλά πριν πάει στο σπίτι, σκέφτηκε να περάσει από τον γέροντα Σεραφείμ να πάρει την ευχή του, χωρίς να γνωρίζει για την κοίμησή του και μετά να πάει στη μάνα του.
Έτσι και έγινε πήγε στο καλύβι του έξω από τη Λάρισα στα χωράφια τον συνάντησε και μίλησε μαζί του μία ώρα διάφορα πνευματικά θέματα.

Γυρίζοντας στο σπίτι ή μητέρα του ανησυχούσε που άργησε και όταν το είδε στην πόρτα τον αγκάλιασε και του λέει.
Παιδί μου φοβήθηκα άργησες νόμισα μήπως έγινε κάτι. Ε! Όχι μάνα λέει το παλικάρι, σκέφτηκα και πέρασα λίγο από τον γέροντα μου τον πατήρ Σεραφείμ να πάρω την ευχή του και με τη συζήτηση άργησα λίγο.
Ποιόν πατήρ Σεραφείμ αυτός έχει 4 μήνες πεθαμένος. Τι λές βρε μάνα εγώ μίλησα τώρα στο κελί του μία ώρα μαζί του.
Τι λές παιδάκι μου αυτός πέθανε!!!
Κι’ όμως πεθαμένος από το 2008 και μέχρι σήμερα ο γέροντας Σεραφείμ που γι’ αυτούς που τον έζησαν και τον γνώρισαν και όχι μόνο, θαυματουργεί και μετά θάνατο και θεραπεύει ανίατες αρρώστιες και λύνει πολύπλοκα προβλήματα πιστών ακόμη και άν δεν τον επικαλούνται. Γιατί είναι Άγιος άσχετα αν δεν έχει Αγιοκαταταχθεί επίσημα από την εκκλησία και ας μην το ξέρει το πλήθος των πιστών στο ελληνορθόδοξο έθνος μας επειδή κρυβόταν, αλλά ο Άγιος Παΐσιος έλεγε στους Λαρισαίους προσκηνύτες του. Τι έρχεστε σε μένα εσείς εκεί παιδιά μου στη Λάρισα έχετε τον γέροντα π. Σεραφείμ τον κρυμμένο λαγό!!!
 
 
Να έχουμε την ευχή Του!!!