Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΦΑΣΙΣΜΟ» ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. [ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ]

Σχόλιο Διόδοτου: Η ανάρτησή μας με τίτλο “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΧΡΟΝΟ – Στιγμές Δόξας, μα κι αισχύνης στην Κάλυμνο, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού..” έκανε μεγάλη αίσθηση, είχε υψηλή αναγνωσιμότητα και κυρίως ΚΑΤΑΦΕΡΕ, μέσω πολλών αναδημοσιεύσεων σε άλλες ιστοσελίδες και ακόμα περισσότερο μεταξύ ομάδων του facebook, να φτάσει η φωνή αυτών των αγωνιζομένων Καλύμνιων… σε όλη την Ελλάδα! Ήταν απαραίτητο και χρέος του ιστολογίου μας, το όποιο έχει εκφράσει επανειλημμένως την αγάπη του στο ακριτικό μας νησί, να δείξει πως δεν είναι όλοι προσκυνημένοι, όπως συμπερασματικά προσπαθούν τα κανάλια να περάσουν με 5λεπτα γρήγορα πλάνα της επίσκεψης αυτής. Η ψυχή των Καλύμνιων χτυπάει δυνατά για την Μακεδονία!!!
Στην παρούσα ανάρτηση περιγράφεται ένα βαθύτερο παρασκήνιο των όσων ήδη γνωρίζετε, πιο εξωφρενικό και πιο ενδεικτικό του πόσο επιτρέψαμε να διαφεντεύει τη ζωή μας, ένα απόλυτα σταλινικό καθεστώς, με επίφαση δημοκρατίας, απολύτως επικίνδυνο, το όποιο μέχρι να αποχωρήσει θα επιφέρει δυσεπίλυτη καταστροφή στη χώρα μας.

Είναι πραγματικά λυπηρό και συνάμα εξωφρενικό να διαπιστώνει κανείς ότι η αριστερή κυβέρνηση της  προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών και τόσων άλλων αντεθνικών και όχι μόνο πολιτικών φαίνεται να καταλύει στην πράξη τη Δημοκρατία και την αγάπη για την Πατρίδα, τα όσια και ιερά του Ορθοδόξου λαού μας.
Το χρονικό της επίσκεψης του πρωθυπουργού κυρίου Τσίπρα μετά των κυρίων Καμμένου και Κούβελη στην ακριτική Κάλυμνο στις 5 Δεκεμβρίου 2018 για τα εγκαίνια της Σχολής του Εμπορικού Ναυτικού, είναι γεμάτο από πράξεις που μόνο Δημοκρατία δεν θυμίζουν:
1. Ομάδα Καλυμνίων, που αποτελούνταν κυρίως από γυναίκες και παιδιά, είχε στηθεί για να διαδηλώσει υπέρ των Ορθοδόξων Αξιών μας και υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας μας με μπροστάρη και οδηγό την Ελληνική Σημαία υπό την Σκέπη της Παναγίας μας και τραγουδώντας το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ στον δρόμο που θα κατέβαινε το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο μετά από την άφιξη των επισήμων στο αεροδρόμιο της Καλύμνου. Σε άμεσο χρόνο ειδική ένοπλη ομάδα της αστυνομίας υποχρέωσε τους Καλυμνίους να παραγκωνιστούν σε σημείο, που δεν θα υπήρχε οπτική επαφή από τους επισήμους. ΡΗΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!!! Ακολούθησε φρούρηση των Καλυμνίων έως ότου πέρασαν και έφυγαν τα αυτοκίνητα των επισήμων.
2. Αρκετά γυμνάσια και λύκεια του νησιού ήταν έτοιμα να παραστούν σε πορεία, μια και είχαν την μοναδική ευκαιρία να διαδηλώσουν υπέρ της Μακεδονίας μπροστά στον πρωθυπουργό. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε γιατί, είτε με προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία του Υπουργού Παιδείας, του κυρίου Γαβρόγλου, προς τους μαθητές με ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ότι και καλά θα ικανοποιηθούν όλα τους τα αιτήματα, είτε με άλλους τρόπους, τα παιδιά των σχολείων δεν κατάφεραν να διαδηλώσουν. Υπήρξε λύκειο, στο οποίο ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ τα παιδιά ότι θα ακυρώσουν την πενταήμερη εκδρομή τους στη Θεσσαλονίκη. Όσα παιδιά λυκείων κατάφεραν να κατέβουν στη σχολή της ΑΕΝ, ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΑ από δυνάμεις της αστυνομίας σε στενό πίσω από τη σχολή μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων.
3. Παιδιά δημοτικών σχολείων είχαν μεταφερθεί από τους δασκάλους τους μπροστά από τη σχολή, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
4. Ανάμεσα στα παιδιά, μικρά και μεγάλα, που ήταν μαζεμένα στον γύρω χώρο κυκλοφορούσαν δύο κυρίες, οι οποίες έλεγαν στα παιδιά ότι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ότι ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
5. Όταν η δημοτική φιλαρμονική έπαιξε το εμβατήριο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, υπήρξε παρατήρηση ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ. Προς τιμήν της φιλαρμονικής το εμβατήριο έπαιξε μέχρι τέλους.
6. Τη στιγμή εκείνη ένας αξιοσέβαστος ιερέας του νησιού ξεδίπλωσε μια σημαία με το άστρο της Βεργίνας και τη σήκωσε ψηλά!
ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. Εκεί του πήραν τα στοιχεία και τον κράτησαν για τουλάχιστον μία ώρα.
 
7. Υπήρξαν μικρές ομάδες Καλυμνίων, που διαδηλώνοντας ειρηνικά με σημαίες και πανό φώναξαν Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και τραγούδησαν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ και τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ. Οι δυνάμεις της αστυνομίας κρατούσαν τις ομάδες αυτές αρκετά μέτρα έξω από τον χώρο της σχολής και ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΕΣ!
Ακολουθεί σχετική δήλωση πατριωτών Καλυμνίων:
Δηλώνοντας ότι δεν εκπροσωπούμε κανένα πολιτικό κόμμα, αλλά  την Ελληνορθόδοξη ψυχή μας, ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ  το σπουδαίο έργο της λειτουργίας Σχολής Εμπορικού Ναυτικού στην Κάλυμνο, όπως και κάθε αναπτυξιακό έργο για το νησί μας!
ΟΜΩΣ:
Η σχολή του εμπορικού ναυτικού δεν μπορεί να είναι πάνω από τα όσια και τα ιερά μας, την ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, που πολεμούν οι συγκεκριμένοι πολιτικοί!
Η σχολή του εμπορικού ναυτικού δεν μπορεί να είναι πάνω από ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, που με νόμους και πολιτικές θέλουν να εξαφανίσουν! ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΠΟΤΕ!
Η σχολή του εμπορικού ναυτικού δεν μπορεί να είναι πάνω από ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, που έχουν ξεπουλήσει! ΌΤΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΙ ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΣΧΟΛΗ;
Η σχολή του εμπορικού ναυτικού δεν μπορεί να αντισταθμίσει ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ της κοινωνίας μας!
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ!
Η σχολή του εμπορικού ναυτικού δεν μπορεί να αντισταθμίσει ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, που θέλουν να μας επιβάλουν, για να μας αντικαταστήσουν! ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ 10.000 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ, ΤΙ ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΣΧΟΛΗ;
Η σχολή του εμπορικού ναυτικού δεν μπορεί να αντισταθμίσει ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ! ΟΤΑΝ ΤΟ DΑRWIN ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΛΥΜΝΙΟΥΣ, ΝΕΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΣΧΟΛΗ;