Το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ στις 12 Μαίου φιλοξένησε μια σατανιστική τελετή που διοργάνωσε το “Satanic Temple”.
Η σατανιστική οργάνωση που διεκδικεί με επίσημο αίτημά της την ανέγερση του αγάλματος του Baphomet (Νεφελίμ Βάαλ) στο Καπιτώλιο της Oklahoma διοργανώνει μαύρη τελετή στο Harvard.
Η συμμετοχή ήταν δωρεάν. Δόθηκε έτσι η μοναδική ευκαιρία στρατολόγησης νέων προσήλυτων από την φοιτητική κοινότητα.
Η μαύρη τελετή έλαβε χώρα στο Queen’s Head Pub στο Memorial Hall στο Harvard University. Η τελετή πραγματοποιήθηκε από το The Satanic Temple που για το γεγονός αυτό φιλοξενήθηκε από το Harvard Extension Cultural Studies Club δηλαδή από το πολιτιστικό σύλλογο του Πανεπιστημίου.
“Για εμάς η μαύρη τελετή είναι ένα σύνολο που διαμορφώθηκε στο πέρασμα του χρόνου και που σχετίζεται με τους διωγμούς των μαγισσών και αργότερα υιοθετήθηκε από κάποιους ως μια θέση-στάση ατομικής χειραφέτησης έναντι της πνιγηρής αυθεντίας της Εκκλησίας” τόνισε ο Lucien Greaves, ο εκπρόσωπος τύπου του Σατανιστικού Ναού.
Πρόσθεσε ότι ο Σατανάς είναι το πιο δυνατό σύμβολο της επανάστασης ενάντια στην αυθεντία και την υπάρχουσα τυραννία.
Ο Greaves πρόσθεσε ότι κατά την αναπαράσταση της Μαύρης Τελετής οι εκπρόσωποί τους θα αναφερθούν στις ακαδημαϊκές και ιστορικές εκφάνσεις μιας σατανιστικής τελετής. Η πρόσκληση που κυκλοφόρησε αναφέρεται σε αυτήν ακριβώς την δράση.
Το Cultural Studies Club αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Πανεπιστημίου, είναι μια φοιτητική οργάνωση που διοχετεύει πληροφορίες για τα νέα της Σχολής, των blogs , της ιστορίας και των δράσεών της.
Στις 7 Μαΐου δημοσιοποίησε στο διαδικτυακό της site την ανακοίνωση για την μαύρη τελετή. Αποτελεί την πρωταρχική πηγή του Πανεπιστημίου για διαρκή επιμόρφωση.
Η ανακοίνωση προκάλεσε την αρχιεπισκοπή της Βοστόνης η οποία εξόρκισε τους διοργανωτές να μην προχωρήσει στην πραγματοποίηση της τελετής.
Η αίθουσα Memorial Hall βρίσκεται στο υπόγειο της κύριας αίθουσας είναι χωρητικότητας 450 ατόμων και είναι αφιερωμένη στους πεσόντες του Αμερικανικού εμφυλίου.
Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ δημιουργήθηκε το 1639 χάρη στην δωρεά ενός προτεστάντη πάστορα του John Harvard. Στις δεκαετίες που ακολούθησαν το Πανεπιστήμιο εκπαίδευσε πολλούς πάστορες προτεστάντες.
(Πορφύρης Δ., Σταφυλά Π., pentapostagma.gr)
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://agathan.wordpress.com