ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΝ

ΜΑΣΩΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Όχι μόνον απερίγραπτη θλίψη, αλλά αγανάκτηση και θυμό  προξένησε στις καρδιές όλων μας, του Μητροπολίτου, των Κληρικών και των Λαϊκών μελών της Μητροπόλεώς μας, η εικόνα μερικών οπαδών της Στοάς, των κοινώς λεγομένων Μασσώνων, οι οποίοι, φέροντες τα  καθιερωμένα Σύμβολα της πλάνης των, με πολλήν θρασύτητα ΔΙΑ ΠΡΩΤΗΝ ΦΟΡΑΝ έλαβαν μέρος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, που έγινε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, αλλά τηλεοπτικά έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο, με την ευκαιρία  της επετείου της εθνικής ημών παλιγγενεσίας!
          Οι  κατατρύχουσες την καρδιά μας απορίες είναι:
  1.  Πως, γιατί και υπό ποίαν έννοιαν μετέσχον οι ανωτέρω εξονομασθέντες στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου; Πόθεν έλαβαν την σχετική άδεια;
  2. Με ποιό τρόπο οι Μασσώνοι της Ελλάδος συνδέονται με τα επαναστατικά γεγονότα του 1821, ώστε να δικαιούνται της συμμετοχής των στην παρέλαση;
  3. Και γιατί άραγε επί ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΕΝΗΝΤΑ (190) ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν άσκησαν, εάν έχουν, το δικαίωμα τούτο;
Εξ όσων ημείς τουλάχιστον, ερευνώντες, γνωρίζομεν, οι Τέκτονες, οι κοινώς αποκαλούμενοι Μασσώνοι, για την εποχή των επαναστατικών γεγονότων του 1821, εθεωρούντο ως αποβράσματα της κοινωνίας και μόνον την περιφρόνηση των υγιώς φρονούντων αντιμετώπιζαν! Εχαρακτηρίζοντο ως «αίρεσις αθέων και μάγων»!
Ένα σημαντικότατο κείμενο της εποχής περί των Μασσόνων, που μας διέσωσε ο αείμνηστος Καθηγητής  του Πανεπιστημίου Αθηνών Εμμ. Γ.  Πρωτοψάλτης,  διαλαμβάνει τα εξής:
      «Εις την Ελλάδα εξ όλων των αιρέσεων, αι οποίαι ευρίσκονται εν Ευρώπη, η των  Ελευθεροτεκτόνων είναι η μόνη, ήτις είναι γνωστή και διά την οποίαν πιστεύεται, ότι  αποτελείται εξ αθέων και μάγων, οίτινες ευρίσκονται εις σχέσιν μετά του Διαβόλου και οίτινες είναι εχθροί όλων των Χριστιανών» ([1]).
  Κατόπιν των ανωτέρω απευθυνόμεθα προς πάντα αρμόδιο παράγοντα τόσον του Κράτους, όσον και της τοπικής Αυτοδιοικήσεως, και παρακαλούμε να  πληροφορήσει τον  Ελληνικό Λαό, απαντώντας στις παραπάνω  ερωτήσεις-απορίες μας.

        + Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ


[1] Ἐμμ. Γ. Πρωτοψάλτη , ἔνθ. ἀνωτ. Τόμος Β, σελ. 334
Βλέπε καί ἡμετέραν μελέτην: «Τεκτονισμός καί Φιλική Ἐταιρεία», Ἐκδόσεις ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ, σελ. 71-75***************

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!!

 ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013 
Το απίστευτο αυτό στιγμιότυπο είναι από την παρέλαση στο Νέο Ηράκλειο, όπου οι Μασώνοι είχαν το θράσος να παρελάσουν με πλήρη…εξοπλισμό (ποδιές και άλλα μασωνικά σύμβολα)!!! Όπως διαβάζουμε εδώ:
Στο τέλος της παρέλασης, αφού είχαν περάσει τα μαθητικά τμήματα, οι σύλλογοι, οι οργανώσεις, έκαναν την εμφάνισή τους μέλη της Στοάς ΔΙΟΝΥΣΟΣ αρ.111 της Grande Oriente Universal Greece. Με επικεφαλής τον Α. Τσιπίδη 33ο , παρέλασαν με πλήρη Τεκτονική περιβολή. Είναι η πρώτη φορά που στην χώρα μας Τεκτονική Δύναμη εμφανίζεται σε παρέλαση. 

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ: 

– Ποιος έδωσε το δικαίωμα στους εχθρούς του Έθνους και της Ορθοδοξίας Μασώνους να παρελάσουν;;; 

– Δεν αντέδρασε κανείς σε αυτή την απίστευτη πρόκληση; Ο τοπικός Επίσκοπος, ΚΑΝΕΙΣ;;; 

Πρόκειται, αδιαμφισβήτητα, για μια επίδειξη δύναμης των Μασώνων, που μαγάρισαν την Εθνική μας Εορτή!!! 
Ο κατήφορος της σύγχρονης Ελλάδας, δεν έχει τελειωμό…! 

ΠΗΓΗ:http://mkka.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5398.html