Απάντηση στο ψεύδος του κειμένου «προς τον Λαό» που δημοσίευσε η Εκκλησία της Ελλάδος στο σημείο 5, όπου στο ερώτημα αν υφίσταται έλεγχος στην προσωπικότητα μέσα από το εμβόλιο, απάντησε ότι το εμβόλιο δεν επιδρά στην προσωπικότητα του εμβολιαζόμενου ανθρώπου.
 
Ο π. Στυλιανός Καρπαθίου απαντά μέσα από την δική του εμπειρία ως ιατρός:
 
-Έχω συναντήσει: Ακαριαία επιδείνωση αρχομένης άνοιας σε σημείο που ενώ αυτοεξυπηρετείτο η γυναίκα, αυτήν την στιγμή χρειάζεται συνοδό επί 24ώρου βάσεως.
-Έχω συναντήσει: Άρση αναστολών λειτουργικής φύσεως. Χωρίς δηλαδή εγκεφαλικές θρομβώσεις στον προμετωπιαίο λοβό.
 
-Τρίτον. Επιδείνωση εκσεσημασμένη ανθρώπων που νοσούν ήδη από ψυχιατρικά νοσήματα, τα οποία και επιδεινώθησαν. Έχω δει χαρακτηριστικά το σύνδρομο Μπελ Αντιφαράνζ: όλα καλά, όλα ωραία, ενώ στη ζωή, στην πραγματικότητα της ζωής είναι στραβά και ανέσωστα, όπως λέει ο λαός.

 
-Έχω δει πρώιμη αφύπνιση νευροεκφυλιστικών νόσων. Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον, Πικ και Χάντινγκτον. Έχω δει αυτό το φοβερό σύνδρομο Κουρού (kuru), το οποίο το διαβάζαμε μόνο στα βιβλία. Τί είναι το σύνδρομο Κουρού; Παρετηρήθη εκεί στη δεκαετία του 50-60 στους ανθρωποφάγους της φυλής Φόρες στα υψήπεδα της Νέας Γουινέας. Όταν σταμάτησε η ανθρωποφαγία τότε σταμάτησε και το συγκεκριμένο αυτό σύνδρομο. Το σύνδρομο αυτό οφείλεται στα πρίονς. … Τα πρίονς είναι οι αναδιπλωμένες πρωτεΐνες με την ικανότητα να αναμεταδίδουν το αναδιπλωμένο σχήμα τους σε κανονικές παραλλαγές της ίδιας πρωτεΐνης και να δημιουργούνται οι γνωστές εγκεφαλοπάθειες. … Λέω σύνδρομο Κουρού, βάζω βέβαια και ένα ερωτηματικό. Αλλά εγώ θα σας πω, και τα έχω καταγράψει και θα τα στείλω προς την φαρμακοεπαγρύπνιση, ποιά είναι τα συμπτώματα: -κακός συντονισμός βαδίσματος -άγχος με τρόμο -δυσκολία στην κατάποση, στην ομιλία, -δυσχέρεια -αλλαγή συμπεριφοράς και -«υποχρεωτικό» σε εισαγωγικά ξέσπασμα γέλιου ή κλάματος.

Από το 1.36.45

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Επιδρά το μπόλι στην προσωπικότητα του ανθρώπου; | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)