Έκκληση-πρόκληση του DR. SUCHARIT BAKHDI προς την παγκόσμια κοινότητα για ανθρωπιά, ελευθερία, δικαιοσύνη! Καταληκτική ομιλία διαδικτυακού συμποσίου των Doctors for covid ethics – 10.12.21
To συμπόσιο αυτό το αφιερώσαμε σ’ ένα τριπλό κάλεσμα που θέλουμε ν’ ακουστεί – κάλεσμα για ανθρωπιά, ελευθερία, δικαιοσύνη!
 
Το κάλεσμα για ανθρωπιά απευθύνεται στους ιατρούς της υφηλίου. Εσείς, οι συνάδελφοί μας, διαδραματίσατε κεντρικό ρόλο στο να οδηγηθεί το αφήγημα για τον covid-19 στο μοιραίο μονοπάτι του. Επιστρέψτε στο καθήκον που επαγγέλλεσθε, να υπηρετείτε την ανθρωπότητα! Θυμηθείτε τον όρκο του Ιπποκράτη και τη διακήρυξη της Γενεύης του 1954 – την αποφυγή της πρόκλησης βλάβης [σ.τ.μ. ὠφελέειν ἢ μὴ βλάπτειν].
 
Ιατροί, που συμμετείχατε στο πρόγραμμα εμβολιασμών, αναζητείστε την αλήθεια μέσα στην ψυχή σας! Ενεργείτε πραγματικά με βάση τα πιστεύω σας; Επιχειρήσατε ποτέ να εξαντλήσετε τις αποδείξεις υπέρ η κατά της χορήγησης ουσιών βασισμένων στα γονίδια; Στα πρώτα στάδια του προγράμματος εμβολιασμών μπορεί να πιστέψατε ότι οι εμβολιασμοί με παράγωγα βασισμένα στα γονίδια εξυπηρετούσαν το βέλτιστο όφελος των ασθενών σας… όμως αυτό το συμπόσιο απέδειξε με ακαταμάχητα τεκμήρια ότι αυτή η τοποθέτηση δεν ισχύει πιά! Έχει αποκαλυφθεί πλέον η δυνατότητα των λεγόμενων εμβολίων να ενεργοποιούν την αυτοκαταστροφή και τον θάνατο..Η συνέχιση της εφαρμογής των εμβολιασμών ισοδυναμεί με σκόπιμη πρόκληση σωματικής βλάβης στους ασθενείς σας. Εσείς, οι επαγγελματίες ιατροί του κόσμου, μπορείτε και πρέπει να το σταματήσετε αυτό αμέσως! Αντέχετε να ζείτε με τη σκέψη ότι η επόμενη ένεση που θα κάνετε θα μπορούσε να εξαφανίσει τις ελπίδες και τις χαρές ενός αθώου παιδιού; Αίμα το οποίο μπορεί να έχετε στα χέρια σας και μπορείτε να το ξεπλύνετε, αλλά όμως νέο αίμα θα παραμείνει πάνω σας μέχρι την Ημέρα της Κρίσεως.

 
Ιατροί, σας καλούμε ν’ αρνηθείτε να συμμετάσχετε στην πρόκληση βλάβης στους ασθενείς σας.Αρνηθείτε τη χειραγώγηση της ιατρικής από την πολιτική και πάρτε ξανά στα χέρια σας την φροντίδα και την ασφάλεια των ασθενών! Ακολουθήστε τον όρκο του Ιπποκράτη!
 
Η κλήση μας για ελευθερία απευθύνεται στα όργανα των κυβερνήσεων και τους φαρμακευτικούς οργανισμούς, όπου δυστυχώς κυριαρχεί η σύγκρουση των συμφερόντων..
 
Εμείς τους καταλογίζουμε ότι κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους – προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα, έχουν προκαλέσει ανείπωτο μαρτύριο στον κόσμο, παγκοσμίως. Κυνικά, ανελέητα, αμετανόητα!
 
Τα πρώτα άτομα στα οποία τώρα απευθυνόμαστε είναι οι ιατροί Antony Fauci, Ursula Fon Der Laien, ο Αυστριακός και ο Γερμανός υπουργός Υγείας, ο επόμενος Πρόεδρος της Ελβετίας, όλοι ιατροί… δεν φοβάστε ότι τα ονόματά σας θα καταποντιστούν στην ιστορία, μαζί με τα ονόματα των χειρότερων κακοποιών όλων των εποχών και ότι θα αμαυρώσουν για πάντα τη θέση και το κύρος του άλλοτε αξιοσέβαστου επαγγέλματός μας;!
 
Σας προκαλούμε να βγείτε μπροστά και να έλθετε σε δημόσιο διάλογο μαζί μας για το θέμα, με τρόπο ανοιχτό και ειλικρινή. Προκαλούμε όλους τους ιατρικούς φορείς που εξακολουθούν να εκθειάζουν τα πλεονεκτήματα του εμβολιασμού κατά του covid…συνάδελφοι, δεν μπορούμε όλοι να έχουμε δίκαιο!..και είναι αυτονόητη υποχρέωση μας τώρα να συναντηθούμε και να αναζητήσουμε μαζί την αλήθεια!
 
Ελάτε συνάδελφοι! Πείστε τον κόσμο για την δική σας έντιμη τοποθέτηση, με το να αποδεχθείτε την πρόκλησή μας. Σας περιμένουμε οποτεδήποτε, οποιαδήποτε μέρα ή ώρα, οπουδήποτε σ΄ αυτόν τον κόσμο…
 
Η κλήση μας για δικαιοσύνη απευθύνεται στα δικαστήρια όλου του κόσμου. Σας απευθύνουμε έκκληση για βοήθεια, επιστρέψτε στη νομική σας ευθύνη να προστατεύσετε και να συμπαρασταθείτε στον πληθυσμό, που τρομοκρατείται από λίγους επίλεκτους αυτού του κόσμου. Θυμηθείτε το επαγγελματικό σας καθήκον, διατηρείστε το ήθος του επαγγέλματός σας! ανοίξτε τα μάτια σας, ανοίξτε τα αυτιά σας, ανοίξτε τον νου σας και προς τις δύο αντιπαρατιθέμενες πλευρές και εξασφαλίστε ότι οι ένοχοι θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης!
 
Τέλος, απευθύνουμε έκκληση προς τους συνανθρώπους μας, τα μέλη της ανθρώπινης οικογένειας, καλούμε εσάς! να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας και τα δικαιώματα των αγαπημένων σας, αγωνιστείτε για τις ελευθερίες σας, τη σωματική σας αυτοδιάθεση,, το δικαίωμά σας να ζείτε, να μιλάτε και να κινείστε ελεύθερα, να εργάζεστε ελεύθερα χωρίς εξαναγκασμό σε ιατρικές πράξεις, εκφοβισμό ή φόβο για αντίποινα! Διότι, από τη στιγμή που εσείς απεμπολήσετε αυτά τα δικαιώματα, ποτέ μα ποτέ δεν θα σας επιστραφούν…. θα καταδικαστείτε εσείς, τα παιδιά σας και οι επόμενες γενιές σ’ έναν κόσμο ανυπαρξίας, τρόμου και σκοταδισμού, μια ζωή χωρίς αγάπη, χωρίς συναίσθηση, ανθρωπιά μια ζωή που δεν θ’ αξίζει πια κανείς να ζει!
 

[Μετάφραση: Χαρά-Ανδριάνα Λιαναντωνάκη]

 

https://enromiosini.gr/arthrografia/h-dramatiki-ekklisi-toy/