Ένας ταπεινός και προβληματισμένος συνάνθρωπος, μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες λοιπόν δείχνουν μία εκστρατεία ενημέρωσης στα σχολεία για τα εμβόλια, η οποία απευθύνεται σε παιδιά.
Στην πρώτη σελίδα μιλάει για τα εμβόλια και τους ιούς γενικά (μέχρι εκεί καλά γιατί τα στοιχεία είναι σωστά).
Στην δεύτερη σελίδα περνάμε στο ζουμί.
 
Στην ενότητα “Γιατί πρέπει να εμβολιαστώ”
Έχουμε την μία αναληθή δήλωση μετά την άλλη.
Και σε αυτά έχουμε να δώσουμε τις εξής απαντήσεις:
 1. Η πιθανότητα θανάτου από λοίμωξη (να νοσήσει κάποιος φυσικά) Covid-19 δεν είναι 40%.
 2. Κάνουν τη διασωλήνωση και τη νοσηλεία στη ΜΕΘ, να φαίνεται σαν αναγκαίο και αναπόφευκτο κακό. Δεν ισχύει.
 3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. Είναι δουλειά της ίδιας της κυβέρνησης ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
 4. Δεν είναι ο μόνος τρόπος να αναχαιτιστεί η πανδημία. Αυτή η απολυτότητα σε μία ιδέα παραπέμπει σε…. άλλα καθεστώτα.
 5. Η “ανοσία αγέλης” δεν επιτυγχάνεται με το τρύπημα όλου του κόσμου, και δεν αποτελεί μονόδρομο.
 6. Οι σημερινές περιπτώσεις θανόντων από το em_b0L1o που έχουν βγει στη φόρα, είναι τρανές αποδείξεις ότι δεν προστατεύουμε ούτε τους εαυτούς μας, ούτε τους γύρω μας.
 7. Η διάρκεια της ανοσίας από τρύπημα, με επίσημα στοιχεία δεν υπερβαίνει τους 8 μήνες. Είχαμε αναφέρει στο παρελθόν ότι φτάνει μετά βίας μέχρι τους 4. Η φυσική ανοσία είναι αυτή που μας παρέχει την μακροχρόνια προστασία.
 8. Πριν λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύσει την επίσημη έναρξη των μελετών για εμβολιασμούς σε παιδιά στο ClinicalTrials.gov ΔΕΝ αναμένονται μελέτες οι οποίες τελειώνουν το 2022 και το 2023. Έχουν οριακά ξεκινήσει.
 9. Η αποτελεσματικότητα επουδενεί λόγο δεν φτάνει το 95%. Ας θυμηθούμε την μετάφραση του γαλλικού άρθρου FranceSoir που μίλαγε για ποσοστά Απόλυτου και Σχετικού ρίσκου.
 
Στην επόμενη σελίδα, γίνεται λόγος για φήμες:
 
 1. Οι “φήμες” ανήκουν στο επίσημο αφήγημα και στα δημοσιογραφικά φερέφωνα του χαζοκουτιού. Οι περιπτώσεις που έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, είναι άλλη μία περίτρανη απόδειξη, ότι ναι, κινδυνεύουμε από τα εμβόλια.
 2. Στην κατακλείδα, που γράφουν ΠΡΟΣΟΧΗ, αυτοαναιρούνται μόνοι τους, αφού, λένε ότι μετά τον εμβολιασμό, πρέπει να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τα μέτρα προφύλαξης.

  Αν λοιπόν η αποτελεσματικότητα ήταν όντως 95% , και αν όντως προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους οικείους μας, τότε, γιατί να συνεχίσουμε τα μέτρα προφύλαξης, αφού θεωρητικά είναι αχρείαστα;

 3. Κάτω κάτω, με μεγάλα διακριτά γράμματα, οι χορηγοί, είναι μερικοί από τους “αγαπημένους” μας… ΒΙΑΝΕΞ, Pfizer, και μία Μ.Κ.Ο. του Π.Ο.Υ. – Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. – Ομάδα εργασίας για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια.
Και ας θυμηθούμε ποιος είναι ο πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Και εκείνος δεν είχε δηλώσει ότι δεν θα τρυπηθεί; Γιατί λοιπόν να μπαίνει σε τόσο κόπο να κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά; Δύο μπορεί να είναι οι λόγοι… α) τα παιδιά είναι ευκολόπιστα επειδή είναι αγνά, όχι σαν και εμάς, β) επειδή αυτά είναι η επόμενη ομάδα (ελληνιστί target group) που έχουν στοχεύσει.
https://widegenerationinformation.blogspot.com/2021/06/blog-post_16.html