Υπαίθρια γιόγκα στην παραλία έκαναν οι Θεσσαλονικείς. Ποια η αντίδραση της τοπικής Εκκλησίας;

Σχόλιο Κατάνυξης:  Η Yoga για την Ορθόδοξη Εκκλησία, αποτελεί απατηλή μέθοδο της καταστρεπτικής λατρείας των ανατολικών θρησκειών· αυτό έχει διατυπωθεί ξεκάθαρα σε ομιλίες, λόγους, ημερίδες, μελέτες, βιβλία… με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο. Μπορείτε ενδεικτικά να προστρέξετε σε αυτήν την ανάρτησή μας, αλλά θα βρείτε και πολλές άλλες σχετικές αναρτήσεις  εδώ.
Ως καταστροφική λατρεία και μέσον εγκλωβισμού των ανθρώπων στους νεοεποχίτικους ατραπούς γκουρουιστικών δαιμονικών θρησκειών, η γιόγκα εισέρχεται στην πατρίδα μας ακόμη και με εντολή του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων! Τα τελευταία χρόνια έχει κατορθώσει να παρασείρει πάρα πολύ κόσμο στα δίκτυα της με καταστροφικές συνέπειες.
Τι κάνει η τοπική Εκκλησία για να προστατεύσει το ποίμνιό της; Η δημόσια και προκλητική εμφάνισή της στη Θεσσαλονίκη, θα έχει ως αποτέλεσμα την αντίδραση της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης και του αντιαιρετικού της γραφείου; Ας ελπίσουμε…

Υπαίθρια γιόγκα στην παραλία έκαναν οι Θεσσαλονικείς

ΜΑΓΝΗΤΙΣΕ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ. Υπαίθρια μαθήματα Yoga, μπροστά στην προκυμαία της νέας παραλίας της Θεσσαλονίκης παρέδωσαν σήμερα το απόγευμα οι σχολές Yoga της πόλης. Το Open Yoga Day, που πραγματοποιήθηκε για τρίτη φορά με την υποστήριξη του αστικού πειράματος «Θεσσαλονίκη Αλλιώς» της Παράλλαξης, στήθηκε στην ξύλινη εξέδρα «Φεγγάρι» της νέας Παραλίας και μαγνήτισε τα βλέμματα χιλιάδων περαστικών, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που δεν αντιστάθηκαν στον πειρασμό να συμμετάσχουν.

ethnos.gr

http://katanixis.blogspot.gr/2014/06/blog-post_3252.html#more