7 μέτρα για το σπάσιμο της βούλησης και τη δημιουργία υπακοής σύμφωνα με το διάγραμμα εξαναγκασμού του Biedermann…
…ή με άλλα λόγια
η συστηματική καταστροφή της ανθρώπινης ψυχής κατά το διάγραμμα του εξαναγκασμού τού Biedermann,
πού είναι μία πολύ αναγνωρισμένη μέθοδος πολέμου για την υποταγή αιχμαλώτων!
 
 
1. Απομόνωση
Ή Απομόνωση σημαίνει στέρηση ενός ατόμου από κάθε κοινωνική υποστήριξη από άλλα άτομα, προκειμένου να διαπεράσει την ικανότητα να φέρει αντίσταση. Για να το κάνετε αυτό, αποτρέπετε την άμεση επαφή με άλλα άτομα. Ζείτε μόνος ή με πολύ λίγα άλλα άτομα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο.
Η απομόνωση σάς αναγκάζει να ασχοληθείτε εντατικά με τον εαυτό σας. Όπως γνωρίζει η ψυχολογία, η συνεχής απασχολήσει με τον εαυτό μας, οδηγεί στο αίσθημα τής ενοχής πού προάγει την υποταγή και την υπακοή.
<=> *Lockdown, social distancing*

 
 
2. Μονοπώλιο της αντίληψης
 
Το μυαλό μας ανταποκρίνεται στην επανάληψη. Ένα ψέμα πρέπει να επαναληφθεί αρκετές φορές ώστε το ανθρώπινο μυαλό να το αποδεχτεί ως αληθινό. Τα μέσα ενημέρωσης έχουν τεράστια δύναμη εδώ. Ποιος ελέγχει τα ΜΜΕ και καθορίζει ποιες πληροφορίες διατηθονται? Όσο είναι ανεξάρτητοι και ουδέτεροι και υπάρχει ελευθερία έκφρασης, όλα είναι καλά, γινεται ώμος προβλημα εάν μία γνώμη γίνει αποδεκτή και ανεκτή και κάθε άποψη που αποκλίνει από αυτήν δυσφημίζεται ή αποκλείεται η πρόσβαση σε αυτήν.
<=> *Τα πουλημένα ΜΜΕ τού σήμερα*
 
 
3. Προκαλούμενη εξάντληση
Η εξάντληση εξασθενεί την ψυχική και σωματική ανθεκτικότητα. Ενεργοποιώντας φόβους και δημιουργώντας περιστάσεις από συνεχή αβεβαιότητα οπως π.χ. την απώλεια από κάθε αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας όπως την απειλούμενη απώλεια της θέση εργασίας ή την απελπισία με την έννοια της καταστροφής οποιασδήποτε ιδέας ότι η ζωή θα μπορούσε να είναι και πάλι διασκεδαστική. Έτσι οι άνθρωποι αρχικά μπαίνουν σε μια συναισθηματική κατάσταση συνεχούς πίεσης, το οποίο στη συνέχεια επηρεάζει επίσης το σώμα. Εάν απαγορεύεται ταυτόχρονα ότι είναι διασκεδαστικό και χαλαρωτικό – αυτό προάγει τη σωματική και συναισθηματική εξάντληση. Παρ’όλο πού οί άνθρωποι μπορούν να συνηθίσουν πολύ δύσκολες περιστάσεις, ή συνεχής αλλαγή των κανόνων εμποδίζει την προσαρμοστικότητα και διατηρεί μια κατάσταση σύγχυσης, η οποία είναι επίσης εξαντλητική και εξουθενωτική.
<=> *Lockdown, social distancing, απαγόρευση εστίασης, Εκκλησίας, σινεμά, κτλ*
 
 
4. Απειλή αρνητικών συνεπειών, κυρώσεων και βίας λόγω μη συμμόρφωσης με τους απόφασής, κανόνες και νόμους
Οι απειλές δημιουργούν φόβο και απελπισία. Το μεμονωμένο άτομο δεν έχει πλέον δύναμη λήψης αποφάσεων, αλλά κυριαρχείται από κάποιον άλλο ή από μια ομάδα άλλον.
Όσο πιο άσκοποι είναι ή κανόνες που απειλούνται με αρνητικές συνέπειες εάν δεν τηρούνται, τόσο πιο αποτελεσματική ή εξαθλίωση τής ψυχής.
<=> *Όλα τα “μέτρα ασφαλείας” πού είναι πέρα για πέρα αντιφατικά και εξευτελιστικά*
 
 
5. Περιστασιακές παραχωρήσεις
<=> *Επειδή προσπαθήσαμε σκληρά την άνοιξη, μας επιτρέπεται να έχουμε λίγο περισσότερη ελευθερία το καλοκαίρι. Εάν όλοι εμμένουμε στα συγκεκριμένα μέτρα, τότε υπάρχει ελπίδα ότι μπορούμε να επιτρέψουμε λίγο περισσότερη κοινωνική επαφή τα Χριστούγεννα. Ή, όταν υπάρχει ο εμβολιασμός και αρκετά άτομα έχουν εμβολιαστεί, μπορούμε να επιστρέψουμε στο παλιό φυσιολογικό.*
 
 
6. Ταπείνωση και εξευτελισμός
 
Απειλώντας αυστηρές ποινές για ανόητα μέτρα και με δυσφήμιση, προσβολή ή τιμωρία εκείνων που δεν τηρούν τους κανόνες, οι άνθρωποι χάνουν όλο και περισσότερο το θάρρος να αντισταθούν. Τελικά, δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το να είσαι υπάκουος, να υποτάξεις και να ασκήσεις υπακοή. Όλη η αντίσταση είναι σπασμένη. Η παραβίαση ή απειλή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής υποστηρίζει την ταπείνωση και τον εξευτελισμό.
<=> *Το παράλογο με της μάσκες, διπλές μάσκες, συνεχής τεστ πού δεν αποκαλύπτουν τίποτα το σίγουρο, SMS για μία ώρα έξοδος, πρόστιμα, κτλ*
 
 
7. Κάντε το θύμα να εξαρτάται από τον δράστη
Προκειμένου να προωθηθεί η υπακοή και η υποταγή των θυμάτων, πρέπει αυτά να εξαρτηθούν από τον δράστη – όσο περισσότερο εξαρτάται το θύμα από τον δράστη, τόσο πιο υποτακτικό γίνεται σε αυτόν.
<=> *Όσο περισσότερο καταστρέφεται η οικονομία και τα μέσα διαβίωσης, τόσο περισσότερο οι πολίτες εξαρτώνται από κρατικές επιχορηγήσεις.*
Όπως καταλαβαίνετε τα εφτά μέτρα αυτής τής μέθοδος εφαρμόζονται με απόλυτη ακρίβεια – ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΈΤΡΑ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΚΟΡΌΙΔΟ-ΙΟΎ, ΕΙΝΑΙ ΜΈΘΟΔΟΣ ΥΠΟΤΑΓΉΣ!
Αυτή ή ΠΛΆΝΗδιμια είναι μία ατζέντα με πολύ σατανικόυς στόχους!
 
ΚΙΝΗΤΟΠΟΊΗΣΤΕ ΤΟ !!!
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/7_01011562613.html